Design af forsider til bøger

Coverdesign til bøger

Som forfatter er jeg sikker på at designet af forsiden til din nye bog er af største vigtighed. Intet fortæller mere om bogen på få sekunder, som bogens cover, som man også kalder det.

Selvfølgelig er er dit forfatterskab det vigtigste, mens designet af bogens forside er det der “sælger” ordene i dit forfatterskab.

Design af forside til bøger, er for mig noget af det mest givende og meningsfyldte arbejde. Litteratur er en helt anden “vare” end de designere normalt beskæftiger sig med. Hos os er det at skabe en bogforside i samarbejde med forfatteren ynglings arbejde.

Design af forside til bøger

Forside design til fagbøger

Design af forsiden til en fagbog kan være udfordrende – særligt hvis bogen har teknisk eller special viden. Alligevel kan vi skabe et levende forsidedesign til din bog eller bøger. Ofte er det et spørgsmål om at sætte os ind i den pågældende bogs indhold. Forsider til bøger handler om indlevelse og dermed bliver designet af bogforsiden – uanset indhold – en fælles proces. Nedenstående er et eksempel på forsider til 2 fagbøger vi har designet.

Design af forsider til kriminalromaner

Forsiden til en kriminalroman kan synes let – der er massere af handling. Imidlertid er det jo et sammendrag af mange ingredienser. Det er lidt som at lave en spændende drink. Farven, pynten og paraplyen antyder at der er tale om en drink, men intet om selve smagen. Med bøger skal forsidedesignet antyde noget men ikke røbe indholdet.


Skriv en kommentar