Visualisering af møbler

Møbelvisualisering

For nogle er møbler en tur til Ikea, mens det for andre, er kunst i hjemmet. I Danmark har vi en lang tradition for møbeldesign og er med i verdenseliten når det gælder møbeldesign.

Mange tænker ikke på de udfordringer designere står overfor. I dag er konkurrencen stor og det er ikke mere nok at komme med en god ide og en håndtegnet skitse. Langt de fleste møbelproducenter forlanger gode billeder af en prototype, eller som mange foretrækker, 3D visualiseringer af designerens tanker og formgivning.

En 3D visualisering af design møbler, giver designeren et fantastisk salgsværktøj, hvis møbelvisualiseringen er god nok.

Her kommer Vizcatz ind i billedet. Visualiseringer skal vise designet på møblerne på en spændende måde. Det kræver det rette lys, de rette skygger og en lang række andre visuelle detaljer. Nedenstående billede er fra et samarbejde med en kendt møbeldesigner, der anvender visualiseringerne af sine møbler, når han besøger kunder, der er møbelproducenter af designermøbler.

Visualisering af møbler
Møbel visualisering er den bedste måde at vise ideer til møbeldesign

Vizcatz er specialister i visualisering af bl.a. møbeldesign. Vi ved hvor meget et billede kan fortælle, men også hvor vigtig selve opsætningen er. I møbelvisualiseringen ovenfor, var det vigtigt at det tydeligt fremgik, at der indgår sort granit i møbeldesignet.

Hvis du har lyst til at prøve at få visualiseret dine ideer, så er der mange muligheder for samarbejde. Vi kan lave møbelvisualiseringen ud fra alt, lige fra simple skitser til 3D modeller lavet i andre visualiserings software, så som Sketchup, Maya, samt AutoCAD filer.

Møbelvisualiseringerne vi laver er billige, for vi er vant til det. Vi har opsat en række “scener” hvor vi lægger dit møbeldesign ind. Du er ligeledes med hele vejen, så den endelige møbelvisualisering bliver mindst så god som du forventer eller bedre endnu.

Møbelvisualisering til annoncer

Hvis en præsentation af et nyt møbeldesign virkelig skal lykkes, kan vi lave billederne som annoncer, som senere kan anvendes til tryk. Dermed spares der tusindvis af kroner. Alle vores visualiseringer af møbeldesignet kan efterfølgende optimeres til enhver kvalitet og størrelse – selv til tryk på facader.

Animation af møbeldesign

Når først visualiseringen af dine møbler er færdige, er vores 3D fil forberedt til at blive animeret så der kan laves film. Det kan være fordelagtigt at have den viden med i salgsarbejdet, for det hjælper møbelproducenten langt hen ad vejen.

Priser på visualisering af møbler

Vore priser starter ved 950 kr. + moms – det er altså ikke priserne der skal afholde dig for at prøve. For at friste dig, vil vi give dig 25% rabat på din første møbelvisualisering. Du bruger bare rabatkoden “Iværksætter”.

Se mere og få kontakt vis vores hjemmeside http://www.vizcatz.com


Skriv en kommentar